Τρόποι πληρωμών

1. Ταμειακές Μηχανές :
Λόγω της φορολογικής ιδιαιτερότητας του προϊόντος, με την επιβεβαίωση της παραγγελίας, ενημερώνεστε για τη διαδικασία προγραμματισμού της ταμειακής σας καθώς και της δωρεάν παράδοσης και εκπαίδευσης του χρήστη.
Οι ταμειακές πάντα προ-εξοφλούνται από στον πελάτη με κατάθεση σε τραπεζικό μας λογαριασμό της Eurobank, για την επικύρωση της παραγγελίας.
2. Λοιπά Προϊόντα :
Με αντικαταβολή (για ποσά μέχρι 500 ευρώ σύμφωνα με την ισχύουσα από 1/1/2014 νομοθεσία).
Αφού έχετε προκαταβάλλει το 30% της συνολικής αξίας του τιμολογίου για να ξεκινήσει η διαδικασία παράδοσης, τότε πληρώνετε το υπόλοιπο της αξίας με την παραλαβή του δέματος από την ΕΛΤΑ Courier.
Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα για την παραγγελία σας και τα έξοδα αποστολής σε τραπεζικό λογαριασμό της ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΕΠΕ.
Δείτε τους λογαριασμούς τραπεζών κάνοντας κλικ εδώ.

Αποστολές (ταμειακές και ταμειακά συστήματα)

1. Με μεταφορικό μέσο της εταιρείας μας (εντός Αττικής).
2. Δωρεάν παράδοση σε πρακτορείο της επιλογής του πελάτη.
3. Μέσω courier.
4. Από την έδρα μας Δευτέρα-Παρασκευή 09:00-16:00 κατόπιν συνεννόησης.
Όλα τα προϊόντα μεταφέρονται με ευθύνη του πελάτη & αποστέλλονται μόνο μετά την εξόφληση τους.
Τυχόν έξοδα αποστολής χρεώνονται κατόπιν συνεννόησης.

Αποστολές (λοιπά προϊόντα)

Τρόποι Αποστολής -Παράδοσης

Τα ανταλλακτικά παρέχονται στον πελάτη μέσω courier. Οι παραγγελίες άνω των 3 κιλών πραγματοποιούνται κατόπιν συνεννοήσεως. Τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη.

Για πελάτες εντός Αθηνών η εταιρεία μας αναλαμβάνει τη μεταφορά μεγάλου όγκου μηχανημάτων (μηχανήματος) με δικά της μέσα έως τις εγκαταστάσεις του πελάτη χωρίς επιβάρυνση. Το ξεφόρτωμα των εμπορευμάτων γίνεται από το προσωπικό του πελάτη και με δική του ευθύνη.

Για πελάτες εκτός Αθηνών η εταιρεία μας αναλαμβάνει τη μεταφορά των εμπορευμάτων έως τα συνεργαζόμενα πρακτορεία του πελάτη. Τα εμπορεύματα ταξιδεύουν με ευθύνη του πελάτη. Δύναται η μεταφορά εκτός Αθηνών να γίνει χωρίς χρέωση κατόπιν συνεννοήσεως.

Επιστροφές
Επιστροφές γίνονται αποδεκτές μόνο κατόπιν συνεννοήσεως.

Ακύρωση παραγγελίας
Ακυρώσεις μπορούν να γίνουν αποδεκτές μόνο κατόπιν έγγραφης ενημέρωσης μας στο info@mazikiestiasi.gr εντός της ιδίας μέρας που έγινε η παραγγελία.

Εγγύηση :
Ισχύει η νόμιμη εγγύηση. Προϋπόθεση η εγκατάσταση των μηχανημάτων να γίνεται από πιστοποιημένους εγκαταστάτες και να υπάρχουν σταθεροποιητές τάσης ρεύματος.

Λοιπά:
Στις αναφερόμενες τιμές ΔΕΝ συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ και μεταφορικά.