Οτιδήποτε αφορά εξοπλισμό καταστημάτων.Μηχανήματα μαζικής εστίασηςενοικίαση εξοπλισμού


Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η εταιρεία ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΜΟΝ. ΕΠΕ, είναι μια πρωτοποριακή εταιρεία, και βρίσκεται στο πλευρό κάθε επαγγελματία.

Εάν είστε Εστιάτορες, ιδιοκτήτες Καφετέριας, Τζελατέριας, Κρεοπωλείου, Ζαχαροπλαστείου, Ξενοδοχειακής μονάδας, Κρεπερί, Ψητοπωλείου, μίνι μάρκετ κλπ… απευθυνθείτε στους ειδικούς μας, που θα σας εξυπηρετήσουν σε ότι χρειάζεστε, άμεσα, γρήγορα, και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ!

Το ζητούμενο για εμάς δεν είναι απλά η πώληση. Είναι η δημιουργία μιας εξαιρετικής δουλειάς -εάν πρόκειται για κάποιες ολοκληρωμένες λύσεις ή project και ασφαλώς η άμεση εξυπηρέτηση σε οποιαδήποτε μικρή ή μεγάλη σας παραγγελία.
Μια δουλειά που θα απογειώσει τις δικές σας πωλήσεις σε ότι κάνετε! Γι’ αυτό επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα, όπου θα εξυπηρετηθείτε άμεσα με ό,τι πληροφορίες χρειάζεστε στον χώρο της μαζικής εστίασης.

Η πολύχρονη πείρα μας στον χώρο (από το 1937), οι νέες ιδέες, τα νέα μας προϊόντα σε ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ τιμές και ή προσοχή που δίνουμε στο σέρβις μας, μας έχουν οδηγήσει στη πρώτη γραμμή.
Προμηθεύουμε καταστήματα με βαρύ και ελαφρύ επαγγελματικό εξοπλισμό, σχεδιάζουμε καινούρια καταστήματα, κάνουμε ολοκληρωμένες μελέτες και σας δίνουμε την καλύτερη και οικονομικότερη λύση.